Project Description

на 4 особи
Час підготовки:
10 хвилинЧас приготування:
20 хвилин
Інгредієнти:
600 г печінки кролика
20 шт помідорів черрі
2 цибулини-шалот
2 зубчики часнику
30 мл оливкової олії
1 ст. ложка соусу Вустершир
1 ст. ложка соєвого соусу
1 ч. ложка бальзамічного оцту
10 гілочок петрушки
оливкова олія
сіль
паприка
листя салату
кедрові горіхи за смаком
Приготування:
Порізати петрушку. Помідори черрі розрізати на чотири частини.
Очистити і нарізати цибулю-шалот і часник.
Нагріти трохи олії в сковороді, додати часник, цибулю-шалот і обсмажити до золотистого кольору. Додати помідори черрі, петрушку, соус Вустершир, соєвий соус і паприку.
Обсмажити печінку в невеликій кількості олії протягом 3 хвилин. Посолити.
Викласти готову печінку на листя салату і приправити бальзамічним оцтом. Зверху полити соусом з помідорами чері. Додати трохи кедрових горіхів.