Project Description

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.
  • на 4 особи

  • Час підготовки:
    10 хвилин

  • Час приготування:
    20 хвилин

Інгредієнти:

  • 600 г печінки кролика

  • 20 шт помідорів черрі

  • 2 цибулини-шалот

  • 2 зубчики часнику

  • 30 мл оливкової олії

  • 1 ст. ложка соусу Вустершир

  • 1 ст. ложка соєвого соусу

  • 1 ч. ложка бальзамічного оцту

  • 10 гілочок петрушки

  • оливкова олія

  • сіль

  • паприка

  • листя салату

  • кедрові горіхи за смаком

Приготування:

  • Порізати петрушку. Помідори черрі розрізати на чотири частини.

  • Очистити і нарізати цибулю-шалот і часник.

  • Нагріти трохи олії в сковороді, додати часник, цибулю-шалот і обсмажити до золотистого кольору. Додати помідори черрі, петрушку, соус Вустершир, соєвий соус і паприку.

  • Обсмажити печінку в невеликій кількості олії протягом 3 хвилин. Посолити.

  • Викласти готову печінку на листя салату і приправити бальзамічним оцтом. Зверху полити соусом з помідорами чері. Додати трохи кедрових горіхів.