Project Description

на 4 особи
Час підготовки:
15 хвилинЧас приготування:
8 хвилин

Інгредієнти:
4 ескалопа
½ нарізаної цибулини
½ нарізаного червоного перцю
2 ст. ложки томатного пюре
2 нарізаних кабачка
1 нарізаний зубчик часнику
1 щіпка перцю
1 щіпка паприки
1 ст. ложка оливкової олії
сіль
Приготування:
Налити в сотейник оливкове масло і обсмажити ескалопи близько 2 хвилин з кожного боку. Вийняти і покласти в тепле місце.
У сотейник покласти часник, цибулю, перець, кабачки і томатне пюре. Сіль додати за смаком.
Готувати протягом 8 хвилин, накривши кришкою.
Подати ескалопи, приправивши їх дрібкою перцю і паприки.