Project Description

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.
  • на 4 особи

  • Час підготовки:
    15 хвилин

  • Час приготування:
    8 хвилин

Ескалоп з індички по-португальськи

Інгредієнти:

  • 4 ескалопа

  • ½ нарізаної цибулини

  • ½ нарізаного червоного перцю

  • 2 ст. ложки томатного пюре

  • 2 нарізаних кабачка

  • 1 нарізаний зубчик часнику

  • 1 щіпка перцю

  • 1 щіпка паприки

  • 1 ст. ложка оливкової олії

  • сіль

Приготування:

  • Налити в сотейник оливкове масло і обсмажити ескалопи близько 2 хвилин з кожного боку. Вийняти і покласти в тепле місце.

  • У сотейник покласти часник, цибулю, перець, кабачки і томатне пюре. Сіль додати за смаком.

  • Готувати протягом 8 хвилин, накривши кришкою.

  • Подати ескалопи, приправивши їх дрібкою перцю і паприки.