Project Description

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.
  • на 4 особи

  • Час підготовки:
    30 хвилин

  • Час приготування:
    30 хвилин

Філе індички по-мексиканськи

Інгредієнти:

  • 400 г філе індички

  • 1 червоний перець

  • 1 жовтий перець

  • 500 г вареної червоної квасолі

  • 2 цибулини

  • 1 зубчик часнику

  • 1 пучок з трьох трав: петрушки, чебрецю і лаврового листя

  • кмин

  • 2 ст ложки оливкової олії

  • 3 гілочки петрушки

  • сіль, перець

Приготування:

  • Очистити і нарізати цибулю та часник. Нагріти оливкову олію в глибокій сковороді. Обсмажити цибулю з часником протягом 5 хвилин до золотистого кольору.

  • Вимити і нарізати перець.

  • Нарізати філе індички шматочками.

  • Додати м’ясо і перець в сковороду. Перемішати і накрити кришкою. Тушкувати на повільному вогні протягом 20 хвилин, регулярно помішуючи. Тоді додайте червону квасолю, зелень і кмин. Тушкувати ще 10 хвилин на слабкому вогні.

  • Подавати в гарячому вигляді, посипати подрібненою зеленню петрушки.