Project Description

на 4 особи
Час підготовки:
30 хвилинЧас приготування:
30 хвилин

Інгредієнти:
400 г філе індички
1 червоний перець
1 жовтий перець
500 г вареної червоної квасолі
2 цибулини
1 зубчик часнику
1 пучок з трьох трав: петрушки, чебрецю і лаврового листя
кмин
2 ст ложки оливкової олії
3 гілочки петрушки
сіль, перець
Приготування:
Очистити і нарізати цибулю та часник. Нагріти оливкову олію в глибокій сковороді. Обсмажити цибулю з часником протягом 5 хвилин до золотистого кольору.
Вимити і нарізати перець.
Нарізати філе індички шматочками.
Додати м’ясо і перець в сковороду. Перемішати і накрити кришкою. Тушкувати на повільному вогні протягом 20 хвилин, регулярно помішуючи. Тоді додайте червону квасолю, зелень і кмин. Тушкувати ще 10 хвилин на слабкому вогні.
Подавати в гарячому вигляді, посипати подрібненою зеленню петрушки.