Project Description

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.
  • на 6 осіб

  • Час підготовки:
    30 хвилин

  • Час приготування:
    30 хвилин

Філе індички з червонокачанною капустою

Інгредієнти:

  • Філе індички 900 г з розрахунку 150г на 1 порцію

  • Червонокачанна капуста: 2 маленьких качани

  • 2 цибулини

  • 150 г родзинок

  • 500 мл курячого бульйону

  • 100г вершкового масла

  • сіль, перець

Приготування:

  • Покласти родзинки в миску і налити теплої води.

  • Нарізати цибулю.

  • Помити і нарізати капусту.

  • Розтопити 40 г вершкового масла в сковороді або сотейнику.

  • Додати цибулю і обсмажити до світло-золотистого кольору.

  • Потім додати капусту, ізюм, сіль, перець і залити все це курячим бульйоном.

  • Накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні протягом 20 хвилин, періодично помішуючи.

  • На маслі обсмажити шматочки індички протягом 10 хвилин до золотистого кольору.

  • При подачі до столу розкласти капусту на тарілки і покласти зверху філе індички.