Project Description

на 6 осіб
Час підготовки:
30 хвилинЧас приготування:
30 хвилин

Інгредієнти:
Філе індички 900 г з розрахунку 150г на 1 порцію
Червонокачанна капуста: 2 маленьких качани
2 цибулини
150 г родзинок
500 мл курячого бульйону
100г вершкового масла
сіль, перець
Приготування:
Покласти родзинки в миску і налити теплої води.
Нарізати цибулю.
Помити і нарізати капусту.
Розтопити 40 г вершкового масла в сковороді або сотейнику.
Додати цибулю і обсмажити до світло-золотистого кольору.
Потім додати капусту, ізюм, сіль, перець і залити все це курячим бульйоном.
Накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні протягом 20 хвилин, періодично помішуючи.
На маслі обсмажити шматочки індички протягом 10 хвилин до золотистого кольору.
При подачі до столу розкласти капусту на тарілки і покласти зверху філе індички.