Project Description

на 6 осіб
Час підготовки:
30 хвилинЧас приготування:
45 хвилин

Інгредієнти:
500 г пасти
1 цибулина
100 г печериць
200 г філе індички
соус бешамель
тертий сир Грюйєр
Приготування:
Розігріти духовку до 180 °C.
Порізати цибулю і обсмажити в оливковій олії. Додайти гриби.
Порізати філе індички на невеликі шматочки і обсмажити їх до золотистого кольору разом з грибами та цибулею.
Відварити макаронні вироби в киплячій підсоленій воді, потім відкинути на друшляк.
У форму для випічки, покласти макарони, цибулю і індичку, і залити білим соусом Бешамель.
Посипати тертим сиром і запікати близько 45 хвилин, доки страва не зарум’яниться