Project Description

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.
  • на 6 осіб

  • Час підготовки:
    30 хвилин

  • Час приготування:
    45 хвилин

Гратен з індички з макаронними виробами і соусом бешамель

Інгредієнти:

  • 500 г пасти

  • 1 цибулина

  • 100 г печериць

  • 200 г філе індички

  • соус бешамель

  • тертий сир Грюйєр

Приготування:

  • Розігріти духовку до 180 °C.

  • Порізати цибулю і обсмажити в оливковій олії. Додайти гриби.

  • Порізати філе індички на невеликі шматочки і обсмажити їх до золотистого кольору разом з грибами та цибулею.

  • Відварити макаронні вироби в киплячій підсоленій воді, потім відкинути на друшляк.

  • У форму для випічки, покласти макарони, цибулю і індичку, і залити білим соусом Бешамель.

  • Посипати тертим сиром і запікати близько 45 хвилин, доки страва не зарум’яниться