Project Description

на 4 особи
Час підготовки:
40 хвилинЧас приготування:
30 хвилин

Інгредієнти:
500 г філе індички
550 г моркви
300 г кореня селери
15 г вершкового масла
Для соусу:
1 знежирений йогурт
1 ст. ложка лимонного соку
0,5 чайної ложки гірчиці Діжон
2 ст. ложки подрібненої зелені
Сіль та перець
Приготування:
Очистити моркву і селеру і нарізати дуже тонкими скибочками за допомогою овочерізки.
Завантажити половину овочів в пароварку і покласти зверху індичку, порізану шматочками. Накрити індичку рештою овочів.
Додати сіль і перець, покласти вершкове масло, накрити кришкою і варити 30 хвилин.
В окремому посуді збити всі інгредієнти для соусу. Налити його в соусник і охолодити.
Подавати з гарячою стравою