Project Description

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.
  • на 4 особи

  • Час підготовки:
    40 хвилин

  • Час приготування:
    30 хвилин

Індичка на пару з овочами (рецепт для схуднення)

Інгредієнти:

  • 500 г філе індички

  • 550 г моркви

  • 300 г кореня селери

  • 15 г вершкового масла

Для соусу:

  • 1 знежирений йогурт

  • 1 ст. ложка лимонного соку

  • 0,5 чайної ложки гірчиці Діжон

  • 2 ст. ложки подрібненої зелені

  • Сіль та перець

Приготування:

  • Очистити моркву і селеру і нарізати дуже тонкими скибочками за допомогою овочерізки.

  • Завантажити половину овочів в пароварку і покласти зверху індичку, порізану шматочками. Накрити індичку рештою овочів.

  • Додати сіль і перець, покласти вершкове масло, накрити кришкою і варити 30 хвилин.

  • В окремому посуді збити всі інгредієнти для соусу. Налити його в соусник і охолодити.

Подавати з гарячою стравою