Project Description

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.
  • на 6 осіб

  • Час підготовки:
    5 хвилин

  • Час приготування:
    25 хвилин

Кролик по-французьки

Інгредієнти:

  • 1 кролик

  • 7 зубчиків часнику

  • 40 г вершкового масла

  • 2 моркви

  • 1 стебло селери

  • 1 гілочка чебрецю

  • 10 гілочок петрушки

  • 2 склянки сухого білого вина

  • 1 ст ложка гірчиці

Приготування:

  • Розігріти духовку протягом 10 хв. приблизно до 240 °C

  • Вийняти печінку з тушки кролика.

  • У сотейник покласти 3 подрібнених зубчики часнику і злегка обсмажити в 40 г вершкового масла. Додати печінку, сіль, перець і теж злегка обсмажити. Печінку вийняти і відкласти.

  • В той же сотейник додати 2 моркви, нарізаної тонкими смужками, 1 стебло селери, нарізане шматочками, 1 гілочку чебрецю і петрушки. Змішати і залити 2 склянками сухого білого вина.

  • Залишити на повільному вогні на 10 хв.

  • Помістіть кролика у форму для випічки. Нашпигуйте його 4 зубчиками часнику, розрізаними навпіл, а потім натріть гірчицею, сіллю і перцем. Покладіть у форму моркву і селеру та полийте приготованим соусом.

  • Випікати близько 40 хв.

  • Регулярно поливати кролика підливою у процесі приготування.

  • Додати печінку за 5 хвилин до готовності