Project Description

на 6 осіб
Час підготовки:
5 хвилинЧас приготування:
25 хвилин

Інгредієнти:
1 кролик
7 зубчиків часнику
40 г вершкового масла
2 моркви
1 стебло селери
1 гілочка чебрецю
10 гілочок петрушки
2 склянки сухого білого вина
1 ст ложка гірчиці
Приготування:
Розігріти духовку протягом 10 хв. приблизно до 240 °C
Вийняти печінку з тушки кролика.
У сотейник покласти 3 подрібнених зубчики часнику і злегка обсмажити в 40 г вершкового масла. Додати печінку, сіль, перець і теж злегка обсмажити. Печінку вийняти і відкласти.
В той же сотейник додати 2 моркви, нарізаної тонкими смужками, 1 стебло селери, нарізане шматочками, 1 гілочку чебрецю і петрушки. Змішати і залити 2 склянками сухого білого вина.
Залишити на повільному вогні на 10 хв.
Помістіть кролика у форму для випічки. Нашпигуйте його 4 зубчиками часнику, розрізаними навпіл, а потім натріть гірчицею, сіллю і перцем. Покладіть у форму моркву і селеру та полийте приготованим соусом.
Випікати близько 40 хв.
Регулярно поливати кролика підливою у процесі приготування.
Додати печінку за 5 хвилин до готовності