Project Description

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.
  • на 3 особи
  • Час підготовки:
    10 хвилин

  • Час приготування:
    35 хвилин

Кролик тушкований шматочками зі свіжими помідорами

Інгредієнти:

  • половина тушки кролика розрізана на шматочки

  • оливкова олія

  • 1 нарізана середня цибулина

  • 1 нарізаний зубчик часнику

  • 1 ч. ложка приправи каррі

  • 500 г помідорів

  • 1 ст ложка лимонного соку

  • 1 ст ложка нарізаного свіжого чебрецю

  • 2 щіпки меленого перцю

  • 2 ст. ложки родзинок

  • 2 ст. ложки пелюсток мигдалю

Приготування:

  • Обсмажити шматочки кролика до золотистого кольору по 5 хв. з кожного боку у 3 ст. ложках оливкової олії, після чого викласти їх на блюдо.

  • У тій же сковороді обсмажити 1 нарізану цибулину середньої величини, 1 нарізаний зубчик часнику і 1 столову ложку приправи каррі.

  • Додати 500 грамів стиглих помідорів, очищених від насіння і нарізаних шматочками, 1 столову ложку лимонного соку, 1 столову ложку дрібно нарізаного свіжого чебрецю і 2 щіпки меленого перцю. Потім додати кролика і тушкувати протягом 25 хв.

  • Прикрасити блюдо двома столовими ложками родзинок, попередньо замоченими протягом години в холодній воді і добре віджатими. Посипати двома столовими ложками пелюсток підсмаженого мигдалю.

Рекомендовано подавати з рисом, приправленим каррі.