Project Description

- на 3 особи
Час підготовки:
10 хвилинЧас приготування:
35 хвилин

Інгредієнти:
половина тушки кролика розрізана на шматочки
оливкова олія
1 нарізана середня цибулина
1 нарізаний зубчик часнику
1 ч. ложка приправи каррі
500 г помідорів
1 ст ложка лимонного соку
1 ст ложка нарізаного свіжого чебрецю
2 щіпки меленого перцю
2 ст. ложки родзинок
2 ст. ложки пелюсток мигдалю
Приготування:
Обсмажити шматочки кролика до золотистого кольору по 5 хв. з кожного боку у 3 ст. ложках оливкової олії, після чого викласти їх на блюдо.
У тій же сковороді обсмажити 1 нарізану цибулину середньої величини, 1 нарізаний зубчик часнику і 1 столову ложку приправи каррі.
Додати 500 грамів стиглих помідорів, очищених від насіння і нарізаних шматочками, 1 столову ложку лимонного соку, 1 столову ложку дрібно нарізаного свіжого чебрецю і 2 щіпки меленого перцю. Потім додати кролика і тушкувати протягом 25 хв.
Прикрасити блюдо двома столовими ложками родзинок, попередньо замоченими протягом години в холодній воді і добре віджатими. Посипати двома столовими ложками пелюсток підсмаженого мигдалю.
Рекомендовано подавати з рисом, приправленим каррі.