Project Description

на 4 особи
Час підготовки:
5 хвилинЧас приготування:
25 хвилин

Інгредієнти:
спинка кролика (4 шматочки)
2 цибулі-шалот
2 ст. ложки оливкової олії
20 г вершкового масла
4 маленьких кабачки
цедра 1 апельсина
2 зубчики часнику
12 помідорів черрі
1 стакан сухого білого вина
свіжа м’ята
Приготування:
У скороварку покласти цибулю-шалот, шматочки кролика, 2 ст. ложки оливкової олії і 20 г вершкового масла. Готувати, поки не підрум’яниться. Додати сіль і перець за смаком і трохи води.
4 кабачки нарізати тонкими скибочками, покласти в скороварку, додати апельсинову цедру, 2 очищених зубчики часнику, 12 помідорів черрі, розрізаних навпіл і 1 стакан білого сухого вина. Змішайте і закрийте скороварку. Приблизний час приготування – 20 хв
Викладіть все на блюдо і посипте свіжим листям м’яти.
Ви можете подати цю страву з макаронними виробами або з селерою. Для цього на сковороді обсмажити стебла селери на вершковому маслі. Потім додати 1 чайну ложку нарізаної петрушки, сіль і перець. Приправити соком 1/2 лимона.