Project Description

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.
  • на 4 особи

  • Час підготовки:
    5 хвилин

  • Час приготування:
    25 хвилин

Кролик з кабачками і помідорами. Рецепт для скороварки

Інгредієнти:

  • спинка кролика (4 шматочки)

  • 2 цибулі-шалот

  • 2 ст. ложки оливкової олії

  • 20 г вершкового масла

  • 4 маленьких кабачки

  • цедра 1 апельсина

  • 2 зубчики часнику

  • 12 помідорів черрі

  • 1 стакан сухого білого вина

  • свіжа м’ята

Приготування:

  • У скороварку покласти цибулю-шалот, шматочки кролика, 2 ст. ложки оливкової олії і 20 г вершкового масла. Готувати, поки не підрум’яниться. Додати сіль і перець за смаком і трохи води.

  • 4 кабачки нарізати тонкими скибочками, покласти в скороварку, додати апельсинову цедру, 2 очищених зубчики часнику, 12 помідорів черрі, розрізаних навпіл і 1 стакан білого сухого вина. Змішайте і закрийте скороварку. Приблизний час приготування – 20 хв

  • Викладіть все на блюдо і посипте свіжим листям м’яти.

Ви можете подати цю страву з макаронними виробами або з селерою. Для цього на сковороді обсмажити стебла селери на вершковому маслі. Потім додати 1 чайну ложку нарізаної петрушки, сіль і перець. Приправити соком 1/2 лимона.