Project Description

на 4 особи
Час підготовки:
30 хвилинЧас приготування:
1 година

Інгредієнти:
2 курчат по 600 г кожне
1 стакан нарізаного кропу
1 стакан нарізаної петрушки
1 стакан панірувальних сухарів
100г м’якого вершкового масла
сіль і перець
800 г картоплі для гарніру
Приготування:
Добре натерти курчат з зовнішньої і внутрішньої сторони сіллю і перцем за годину до готування.
Підготувати начинку з трав, панірувальних сухарів, масла, солі і перцю.
Очистити картоплю.
Розігріти духовку до 200 °С. Нафарширувати курчат начинкою з трав, викласти навколо картоплю і поставити в духовку на 1 годину. Час від часу поливати курчат розтопленим маслом, яке утворюється під час готування та перевертати картоплю.
Перед подачею розрізати курчат на 2 частини і викласти навколо картоплю.