Project Description

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.
  • на 4 особи

  • Час підготовки:
    30 хвилин

  • Час приготування:
    1 година

Курча фаршироване травами по-польськи

Інгредієнти:

  • 2 курчат по 600 г кожне

  • 1 стакан нарізаного кропу

  • 1 стакан нарізаної петрушки

  • 1 стакан панірувальних сухарів

  • 100г м’якого вершкового масла

  • сіль і перець

  • 800 г картоплі для гарніру

Приготування:

  • Добре натерти курчат з зовнішньої і внутрішньої сторони сіллю і перцем за годину до готування.

  • Підготувати начинку з трав, панірувальних сухарів, масла, солі і перцю.

  • Очистити картоплю.

  • Розігріти духовку до 200 °С. Нафарширувати курчат начинкою з трав, викласти навколо картоплю і поставити в духовку на 1 годину. Час від часу поливати курчат розтопленим маслом, яке утворюється під час готування та перевертати картоплю.

  • Перед подачею розрізати курчат на 2 частини і викласти навколо картоплю.