Project Description

на 2 особи
Час підготовки:
15 хвилинЧас приготування:
20 хвилин

Інгредієнти:
1 курча (450 г)
Гірчиця
Прованські трави
Молоко
Жирні вершки
Приготування:
Покласти курча на дошку.
Гострим ножем розрізати його на дві половинки, не дорізаючи до кінця.
Розкласти на дошці і відбити.
З двох сторін змастити курча гірчицею і прованськими травами.
На дно форми для запікання слід налити трохи молока, покласти курча і поставити на 10 хв в духовку, розігріти до 200 °С. Вийняти курча з духовки, перевернути, в форму додати молоко і знову помістити в духовку на 10 хв. Виконати цю процедуру двічі.
Поки курча смажиться, підготувати овочі для гарніру. Рекомендовано обсмажити на маслі стручкову квасолю і подати з відвареною картоплею.
Дістати курча з духовки і поставити в тепле місце. Приготуйте соус: в отриманий при смаженні сік додати 1 столову ложку європейської гірчиці і вершки, перемішати і підігріти.
Розрізати курча на дві частини, розкласти по тарілках, додати гарнір та соус.