Project Description

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.
  • на 2 особи

  • Час підготовки:
    15 хвилин

  • Час приготування:
    20 хвилин

Курча в гірчичному соусі

Інгредієнти:

  • 1 курча (450 г)

  • Гірчиця

  • Прованські трави

  • Молоко

  • Жирні вершки

Приготування:

  • Покласти курча на дошку.

  • Гострим ножем розрізати його на дві половинки, не дорізаючи до кінця.

  • Розкласти на дошці і відбити.

  • З двох сторін змастити курча гірчицею і прованськими травами.

  • На дно форми для запікання слід налити трохи молока, покласти курча і поставити на 10 хв в духовку, розігріти до 200 °С. Вийняти курча з духовки, перевернути, в форму додати молоко і знову помістити в духовку на 10 хв. Виконати цю процедуру двічі.

  • Поки курча смажиться, підготувати овочі для гарніру. Рекомендовано обсмажити на маслі стручкову квасолю і подати з відвареною картоплею.

  • Дістати курча з духовки і поставити в тепле місце. Приготуйте соус: в отриманий при смаженні сік додати 1 столову ложку європейської гірчиці і вершки, перемішати і підігріти.

  • Розрізати курча на дві частини, розкласти по тарілках, додати гарнір та соус.