Project Description

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.
  • на 4 особи

  • Час підготовки:
    20 хвилин

  • Час приготування:
    1 година

Курочка запечена з білим вином, помідорами, цибулею і травами

Інгредієнти:

  • 1 домашня курочка (близько 1,5 кг)

  • 4 великі цибулини

  • 2 ст. ложки томатної пасти

  • 750 мл консервованих помідорів у власному соку

  • 250 мл білого вина

  • Оливкова олія

  • 1 гілочка чебрецю

  • 1 гілочка розмарину

  • Сіль і перець

Приготування:

  • Нарізати курку шматочками, посолити і поперчити. Обсмажити м’ясо в сотейнику на оливковій олії, до золотисто-коричневого кольору. Зменшити вогонь і додати дрібно нарізану цибулю. Пасерувати до золотистого кольору.

  • Додати консервовані помідори, нарізані кубиками, і трави.

  • Накрити кришкою і тушкувати на слабкому вогні 30 хвилин. Додати біле вино, томатну пасту і готувати ще близько тридцяти хвилин.