Project Description

на 4 особи
Час підготовки:
20 хвилинЧас приготування:
1 година

Інгредієнти:
1 домашня курочка (близько 1,5 кг)
4 великі цибулини
2 ст. ложки томатної пасти
750 мл консервованих помідорів у власному соку
250 мл білого вина
Оливкова олія
1 гілочка чебрецю
1 гілочка розмарину
Сіль і перець
Приготування:
Нарізати курку шматочками, посолити і поперчити. Обсмажити м’ясо в сотейнику на оливковій олії, до золотисто-коричневого кольору. Зменшити вогонь і додати дрібно нарізану цибулю. Пасерувати до золотистого кольору.
Додати консервовані помідори, нарізані кубиками, і трави.
Накрити кришкою і тушкувати на слабкому вогні 30 хвилин. Додати біле вино, томатну пасту і готувати ще близько тридцяти хвилин.