Project Description

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.
  • на 2 особи

  • Час підготовки:
    10 хвилин

  • Час приготування:
    35 хвилин

Ніжки кролика з баклажанами та моцарелою

Інгредієнти:

  • 2 ніжки кролика

  • 30 г вершкового масла

  • ½ ч. ложки бальзамічного оцту

  • 1 баклажан

  • 1 кулька моцарелли

  • ½ склянки води

  • Трави (базилік, зелена цибуля …)

  • сіль, перець

Приготування:

  • Розігріти духовку до 210 °C.

  • У сковороді розтопити 30 г вершкового масла і додати ½ чайної ложки бальзамічного оцту. Намазати ніжки кролика цією сумішшю.

  • Поставити в духовку і випікати приблизно 10 хв.

  • Тим часом, нарізати кружечками товщиною близько 1 см моцареллу і баклажан.

  • Покласти інгредієнти навколо ніжок і додати ½ склянки води. Додати сіль і перець за смаком і продовжувати запікати від 20 до 25 хв, поливаючи і перевертаючи шматочки за необхідності.

  • Перед подачею посипати страву сезонною зеленню (базилік, зелена цибуля, …).

На гарнір можна подати оладки з цукіні або смажені кабачки з кедровими горішками і родзинками.