Project Description

на 2 особи
Час підготовки:
10 хвилинЧас приготування:
35 хвилин

Інгредієнти:
2 ніжки кролика
30 г вершкового масла
½ ч. ложки бальзамічного оцту
1 баклажан
1 кулька моцарелли
½ склянки води
Трави (базилік, зелена цибуля …)
сіль, перець
Приготування:
Розігріти духовку до 210 °C.
У сковороді розтопити 30 г вершкового масла і додати ½ чайної ложки бальзамічного оцту. Намазати ніжки кролика цією сумішшю.
Поставити в духовку і випікати приблизно 10 хв.
Тим часом, нарізати кружечками товщиною близько 1 см моцареллу і баклажан.
Покласти інгредієнти навколо ніжок і додати ½ склянки води. Додати сіль і перець за смаком і продовжувати запікати від 20 до 25 хв, поливаючи і перевертаючи шматочки за необхідності.
Перед подачею посипати страву сезонною зеленню (базилік, зелена цибуля, …).
На гарнір можна подати оладки з цукіні або смажені кабачки з кедровими горішками і родзинками.