Project Description

на 2 особи
Час підготовки:
10 хвилинЧас приготування:
40 хвилин

Інгредієнти:
2 ніжки кролика
20 г вершкового масла
2 ст. ложки оливкової олії
100 мл червоного вина
15 штук чорносливу
2 цибулини шалот
1 гілочка свіжого чебрецю
50 мл коньяку
150 мл вершків
1 кубик курячого бульйону
сіль, перець
Приготування:
У маленьку каструлю налити 100 мл червоного вина і додати 15 шт чорносливів. Варити на маленькому вогні доки вино не випарується.
Тим часом на сковороді розтопити 20 г вершкового масла, додати 2 ст. ложки оливкової олії, дрібно нарізану цибулю-шалот, 1 гілочку чебрецю. Додати ніжки кролика і обсмажувати їх протягом 5 хв з кожного боку. Посолити і поперчити. Потім залити 50 мл коньяку і додати чорнослив у вині.
Накрити кришкою і готувати 30 хвилин на повільному вогні.
Додати 150 мл свіжих вершків і 1 попередньо подрібленний кубик курячого бульйону.
Якщо необхідно, в процесі приготування можна додати трохи води.
Дати настоятися і подавати гарячим.
Рекомендовано подавати з пастою, а саме з Тальятелле.