Project Description

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.
  • на 2 особи

  • Час підготовки:
    10 хвилин

  • Час приготування:
    40 хвилин

Ніжки кролика з чорносливом та вершковим соусом з коньяком

Інгредієнти:

  • 2 ніжки кролика

  • 20 г вершкового масла

  • 2 ст. ложки оливкової олії

  • 100 мл червоного вина

  • 15 штук чорносливу

  • 2 цибулини шалот

  • 1 гілочка свіжого чебрецю

  • 50 мл коньяку

  • 150 мл вершків

  • 1 кубик курячого бульйону

  • сіль, перець

Приготування:

  • У маленьку каструлю налити 100 мл червоного вина і додати 15 шт чорносливів. Варити на маленькому вогні доки вино не випарується.

  • Тим часом на сковороді розтопити 20 г вершкового масла, додати 2 ст. ложки оливкової олії, дрібно нарізану цибулю-шалот, 1 гілочку чебрецю. Додати ніжки кролика і обсмажувати їх протягом 5 хв з кожного боку. Посолити і поперчити. Потім залити 50 мл коньяку і додати чорнослив у вині.

  • Накрити кришкою і готувати 30 хвилин на повільному вогні.

  • Додати 150 мл свіжих вершків і 1 попередньо подрібленний кубик курячого бульйону.

  • Якщо необхідно, в процесі приготування можна додати трохи води.

  • Дати настоятися і подавати гарячим.

Рекомендовано подавати з пастою, а саме з Тальятелле.