Project Description

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.
  • на 2 особи

  • Час підготовки:
    5 хвилин

  • Час приготування:
    40 хвилин

Ніжки кролика з медом і соєвим соусом

Інгредієнти:

  • 2 ніжки кролика

  • 15 г вершкового масла

  • 2 ст. ложки оливкової олії

  • 200 мл курячого бульйону

  • 1 ч. ложка білого перцю

  • 1 зубчик часнику

  • 2 ст. ложки рідкого меду

  • 2 ст. ложки соєвого соусу

  • Спеції: кориця, мускатний горіх, гвоздика і чорний перець

Приготування:

  • На сковороді розтопити 15 гр вершкового масла і 2 ст. ложки оливкової олії. Обсмажити ніжки кролика по 5 хв з кожного боку, злегка підсолити. Потім додати 200 мл курячого бульйону, 2 чайні ложки білого перцю і 1 зубчик подрібненого часнику. Накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні близько 30 хвилин, регулярно перевертаючи м’ясо.

  • Приготувати соус з 2 ст. ложок меду і 2 ст. ложок соєвого соусу.

  • Викласти м’ясо на блюдо, полити соусом і додати дві щіпки суміші спецій: кориці, мускатного горіха, гвоздики і чорного перцю.

Це блюдо можна подавати з рисом, посипати м’ясо пелюстками мигдалю або подрібненим арахісом і фісташками.