Project Description

на 2 особи
Час підготовки:
5 хвилинЧас приготування:
40 хвилин

Інгредієнти:
2 ніжки кролика
15 г вершкового масла
2 ст. ложки оливкової олії
200 мл курячого бульйону
1 ч. ложка білого перцю
1 зубчик часнику
2 ст. ложки рідкого меду
2 ст. ложки соєвого соусу
Спеції: кориця, мускатний горіх, гвоздика і чорний перець
Приготування:
На сковороді розтопити 15 гр вершкового масла і 2 ст. ложки оливкової олії. Обсмажити ніжки кролика по 5 хв з кожного боку, злегка підсолити. Потім додати 200 мл курячого бульйону, 2 чайні ложки білого перцю і 1 зубчик подрібненого часнику. Накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні близько 30 хвилин, регулярно перевертаючи м’ясо.
Приготувати соус з 2 ст. ложок меду і 2 ст. ложок соєвого соусу.
Викласти м’ясо на блюдо, полити соусом і додати дві щіпки суміші спецій: кориці, мускатного горіха, гвоздики і чорного перцю.
Це блюдо можна подавати з рисом, посипати м’ясо пелюстками мигдалю або подрібненим арахісом і фісташками.