Project Description

- на 3 особи
Час підготовки:
15 хвилинЧас приготування:
25 хвилин

Інгредієнти:
3 ніжки кролика
75 г вершкового масла
1 ст. ложка оливкової олії
3 зубчики часнику
4 ст. ложки нарізаної свіжої зелені (петрушка, чебрець, зелена цибуля)
125 г хлібної м’якушки
3 ст. ложки гірчиці
750 г маленьких печериць
1 щіпка крупної солі, перець.
Приготування:
Розігріти духовку до 210 °C.
Змішати 75 г м’якого вершкового масла, 3 зубчики часнику, 4 ст. ложки нарізаної свіжої зелені (петрушки, чебреця, зеленої цибулі), 125 г м’якушки хліба, 3 ст. ложки гірчиці, 1 щіпку крупної солі і перцю.
Намазати ніжки цією сумішшю і відкласти в сторону.
У форму для запікання налити 1 столову ложку оливкової олії і покласти 750 г маленьких печериць, попередньо промитих і висушених.
На гриби викласти ніжки кролика і зверху покласти залишки суміші з м’якушкою.
Поставити форму в духовку і запікати протягом 25-30 хв.