Project Description

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.
  • на 3 особи
  • Час підготовки:
    15 хвилин

  • Час приготування:
    25 хвилин

Ніжки кролика з печерицями під хлібною скоринкою

Інгредієнти:

  • 3 ніжки кролика

  • 75 г вершкового масла

  • 1 ст. ложка оливкової олії

  • 3 зубчики часнику

  • 4 ст. ложки нарізаної свіжої зелені (петрушка, чебрець, зелена цибуля)

  • 125 г хлібної м’якушки

  • 3 ст. ложки гірчиці

  • 750 г маленьких печериць

  • 1 щіпка крупної солі, перець.

Приготування:

  • Розігріти духовку до 210 °C.

  • Змішати 75 г м’якого вершкового масла, 3 зубчики часнику, 4 ст. ложки нарізаної свіжої зелені (петрушки, чебреця, зеленої цибулі), 125 г м’якушки хліба, 3 ст. ложки гірчиці, 1 щіпку крупної солі і перцю.

  • Намазати ніжки цією сумішшю і відкласти в сторону.

  • У форму для запікання налити 1 столову ложку оливкової олії і покласти 750 г маленьких печериць, попередньо промитих і висушених.

  • На гриби викласти ніжки кролика і зверху покласти залишки суміші з м’якушкою.

  • Поставити форму в духовку і запікати протягом 25-30 хв.