Project Description

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.
  • на 4 особи

  • Час підготовки:
    25 хвилин

  • Час приготування:
    40 хвилин

Печеня з індички у мандариновому соусі

Інгредієнти:

  • біле м’ясо індички у формі рулету (800 г)

  • 8 шматочків тонко нарізаної свіжої грудинки

  • 600 г мандаринів

  • 1 лимон

  • 250 мл білого порто

  • 200 мл курячого бульйону

  • 1 щіпка кайенського перцю

  • 50 г вершкового масла

Приготування:

  • Обернути рулет з індички тонкими шматочками бекону і перев’язати товстою ниткою.

  • Розігріти духовку до 220 °C.

  • Обсмажити рулет на вершковому маслі в глибокій сковороді протягом 10 хв. Помістити його у форму для випічки.

  • У ту ж сковороду налити 250 мл білого порто, бульйон і додати кайенський перець.

  • Вилити цей соус в форму для випічки. Поставити в духовку на 30 хвилин, поливаючи індичку час від часу.

  • Два мандарини залишити для прикраси, інші очистити від цедри.

  • Проварити цедру в киплячій воді протягом 2 хв.

  • Віджати сік з очищених мандаринів. Додати лимонний сік і червоний перець.

  • Випарити половину на сильному вогні. Додати вершкове масло і подрібнену цедру. Дати загуснути. Розрізати м’ясо на 10 рівних частин.

  • Прикрасити порізаними кружальцями мандаринів і полити приготовленим соусом.

Рекомендується подавати з рисом