Project Description

на 4 особи
Час підготовки:
25 хвилинЧас приготування:
40 хвилин

Інгредієнти:
біле м’ясо індички у формі рулету (800 г)
8 шматочків тонко нарізаної свіжої грудинки
600 г мандаринів
1 лимон
250 мл білого порто
200 мл курячого бульйону
1 щіпка кайенського перцю
50 г вершкового масла
Приготування:
Обернути рулет з індички тонкими шматочками бекону і перев’язати товстою ниткою.
Розігріти духовку до 220 °C.
Обсмажити рулет на вершковому маслі в глибокій сковороді протягом 10 хв. Помістити його у форму для випічки.
У ту ж сковороду налити 250 мл білого порто, бульйон і додати кайенський перець.
Вилити цей соус в форму для випічки. Поставити в духовку на 30 хвилин, поливаючи індичку час від часу.
Два мандарини залишити для прикраси, інші очистити від цедри.
Проварити цедру в киплячій воді протягом 2 хв.
Віджати сік з очищених мандаринів. Додати лимонний сік і червоний перець.
Випарити половину на сильному вогні. Додати вершкове масло і подрібнену цедру. Дати загуснути. Розрізати м’ясо на 10 рівних частин.
Прикрасити порізаними кружальцями мандаринів і полити приготовленим соусом.
Рекомендується подавати з рисом