Project Description

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.
  • на 4 особи

  • Час підготовки:
    15 хвилин

  • Час приготування:
    1 година 15 хвилин

Рулет з індички зі шпинатом

Інгредієнти:

  • 500 г філе індички

  • 300 г шпинату

  • 250 мл вершків

  • 1 зубчик часнику

  • 1 цибуля-шалот

  • 2 ст. ложки олії

  • 1 ст. ложка гірчиці

  • Сіль, перець

Приготування:

  • Розігріти духовку до 180 °C.

  • Нарізати м’ясо по довжині і відбити його.

  • Помити і покласти шпинат в 0,5 л киплячої підсоленої води і запарювати протягом 10 хвилин.

  • Злити воду.

  • Очистити і дрібно нарізати часник і цибулю-шалот.

  • Обсмажити їх в невеликій кількості олії.

  • Додати шпинат, вершки, сіль і перець.

  • Тушкувати 5 хвилин, потім дати охолонути.

  • Намазати м’ясо гірчицею і покласти в нього начинку зі шпинату. Перев’язати м’ясо мотузкою, щоб вийшов гарний рулет

  • Запікати протягом 1 години, постійно поливаючи соком.

Дати рулету охолонути. Подавати розрізаним на шматочки з помідорами чері.