Project Description

на 4 особи
Час підготовки:
15 хвилинЧас приготування:
1 година 15 хвилин

Інгредієнти:
500 г філе індички
300 г шпинату
250 мл вершків
1 зубчик часнику
1 цибуля-шалот
2 ст. ложки олії
1 ст. ложка гірчиці
Сіль, перець
Приготування:
Розігріти духовку до 180 °C.
Нарізати м’ясо по довжині і відбити його.
Помити і покласти шпинат в 0,5 л киплячої підсоленої води і запарювати протягом 10 хвилин.
Злити воду.
Очистити і дрібно нарізати часник і цибулю-шалот.
Обсмажити їх в невеликій кількості олії.
Додати шпинат, вершки, сіль і перець.
Тушкувати 5 хвилин, потім дати охолонути.
Намазати м’ясо гірчицею і покласти в нього начинку зі шпинату. Перев’язати м’ясо мотузкою, щоб вийшов гарний рулет
Запікати протягом 1 години, постійно поливаючи соком.
Дати рулету охолонути. Подавати розрізаним на шматочки з помідорами чері.