Project Description

на 4 особи
- Час підготовки:
45 хвилин Час приготування:
12 хвилин

Інгредієнти:
400 г філе індички
1 жовтий перець
1 червоний перець
1 кабачок
6 ст. ложок оливкової олії
3 ст. ложки лимонного соку
2 ст. ложки нарізаного базиліку
1 зубчик нарізаного часнику
сіль і мелений перець
Приготування:
Приготувати маринад.
В мисці змішати оливкову олію, лимон, часник та базилік. Сіль і перець додати за смаком.
Порізати грудинку індички і перець кубиками по 5 см.
Розрізати кабачок уздовж на смужки, так щоб загорнути кожен шматок м’яса.
Опустити перець в киплячу воду на кілька секунд.
Надіти на шампур 1 шматочок м’яса загорнутий в кабачок, 1 шматочок жовтого і червоного солодкого перцю.
Покласти шампури на блюдо, полити маринадом і залишити на 40 хвилин.
Розігріти гриль, перш ніж викласти на нього шампури з індичкою.
На гарнір рекомендується подати відварений рис