Project Description

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.
  • на 4 особи

  • Час підготовки:
    45 хвилин
  • Час приготування:
    12 хвилин

Шашлички з індички з овочами

Інгредієнти:

  • 400 г філе індички

  • 1 жовтий перець

  • 1 червоний перець

  • 1 кабачок

  • 6 ст. ложок оливкової олії

  • 3 ст. ложки лимонного соку

  • 2 ст. ложки нарізаного базиліку

  • 1 зубчик нарізаного часнику

  • сіль і мелений перець

Приготування:

  • Приготувати маринад.

  • В мисці змішати оливкову олію, лимон, часник та базилік. Сіль і перець додати за смаком.

  • Порізати грудинку індички і перець кубиками по 5 см.

  • Розрізати кабачок уздовж на смужки, так щоб загорнути кожен шматок м’яса.

  • Опустити перець в киплячу воду на кілька секунд.

  • Надіти на шампур 1 шматочок м’яса загорнутий в кабачок, 1 шматочок жовтого і червоного солодкого перцю.

  • Покласти шампури на блюдо, полити маринадом і залишити на 40 хвилин.

  • Розігріти гриль, перш ніж викласти на нього шампури з індичкою.

На гарнір рекомендується подати відварений рис