Project Description

на 4 особи
Час підготовки:
5 хвилинЧас приготування:
35 хвилин

Інгредієнти:
1 спинка кролика, порізана на шматочки
15 г вершкового масла
2 ст. ложки оливкової олії
4 скибочки сиров’яленої шинки
2 гілочки естрагону
300 мл води
1 стакан білого вина
1 кубик курячого бульйону
1 ст. ложка вершків
сіль, перець
Приготування:
Кожен шматочок спинки кролика загорніть у скибочку шинки та закріпіть зубочисткою. Розтопіть в глибокій сковороді 15 г вершкового масла і 2 ст. ложки оливкової олії. Обсмажте шматочки з усіх боків до золотистого кольору. Додайте сіль і перець за смаком. Покладіть 1 гілочку естрагону, накрийте кришкою і смажте на повільному вогні близько 25 хвилин, періодично перевертаючи.
Готове м’ясо вийміть зі сковороди і поставте в тепле місце. У сковорідку налийте 1 стакан білого вина, додайте 1 кубик курячого бульйону, розчиненого у 300 мл води, 1 ст ложку вершків, 1 гілочку естрагону, сіль і перець. Перемішати і варити 2 хвилини, потім покладіть в соус шматочки кролика, закрийте кришкою і продовжуйте готувати ще 5 хвилин.
У якості гарніру добре підійде відварений рис.