Project Description

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.
  • на 4 особи

  • Час підготовки:
    5 хвилин

  • Час приготування:
    35 хвилин

Спинка кролика в скибочках сиров’яленої шинки

Інгредієнти:

  • 1 спинка кролика, порізана на шматочки

  • 15 г вершкового масла

  • 2 ст. ложки оливкової олії

  • 4 скибочки сиров’яленої шинки

  • 2 гілочки естрагону

  • 300 мл води

  • 1 стакан білого вина

  • 1 кубик курячого бульйону

  • 1 ст. ложка вершків

  • сіль, перець

Приготування:

  • Кожен шматочок спинки кролика загорніть у скибочку шинки та закріпіть зубочисткою. Розтопіть в глибокій сковороді 15 г вершкового масла і 2 ст. ложки оливкової олії. Обсмажте шматочки з усіх боків до золотистого кольору. Додайте сіль і перець за смаком. Покладіть 1 гілочку естрагону, накрийте кришкою і смажте на повільному вогні близько 25 хвилин, періодично перевертаючи.

  • Готове м’ясо вийміть зі сковороди і поставте в тепле місце. У сковорідку налийте 1 стакан білого вина, додайте 1 кубик курячого бульйону, розчиненого у 300 мл води, 1 ст ложку вершків, 1 гілочку естрагону, сіль і перець. Перемішати і варити 2 хвилини, потім покладіть в соус шматочки кролика, закрийте кришкою і продовжуйте готувати ще 5 хвилин.

У якості гарніру добре підійде відварений рис.