Project Description

- на 3 особи
- Час підготовки:
45 хвилин Час приготування:
1 година 15 хвилин

Інгредієнти:
- 1 стегно індички
- 1 банка зелених оливок без кісточок
- 1 маленька банка консервованих помідорів у власному соку
- 1 маленька банка печериць
- 1 кубик овочевого бульйону
- 100г грудинки, порізаної кубиками
- 3 або 4 морквини
- 1 цибуля-шалот
1 цибулина
1 маленький зубчик часнику
сіль, перець
рослинна олія
- приправа «Прованські трави»
Приготування:
Очистити моркву, цибулю і маленький зубчик часнику.
Нарізати моркву кружечками та порізати цибулю.
Розрізати навпіл часник. Покласти всі продукти в окремі контейнери, не змішуючи їх між собою.
Зняти із стегна індички шкіру, натерти його сіллю та перцем.
У каструлю налити невелику кількість оливкової олії і обсмажити стегно з кожного боку. Після того, як воно стане золотисто-коричневого кольору, вийняти з каструлі і відкласти в сторону. Обсмажити цибулю і моркву.
Додати оливки, нарізані помідори у власному соку, кубик овочевого бульйону і невелику кількість води. Покласти приправу «Прованські трави».
Покласти стегно індички в соус і тушкувати на слабкому вогні протягом 35 хвилин, перевертаючи час від часу.
Це базовий рецепт. При бажанні можна додати гриби і бекон порізаний кубиками.
Рекомендується подавати з рисом басматі.